Wat is COLDLESS?

Coldless is een nieuw Nederlands modelabel waarvan Comfort, Kwaliteit, Elegantie en Duurzaamheid leidend is. Kwaliteit staat bij Coldless hoog in het vaandel. Hierdoor wordt de keus van de stoffen met veel zorgvuldigheid uitgekozen in Nederland gevestigde leveranciers, verspreid door heel Nederland.

Velen kennen het kledingstuk, onesie. Het is een gelieft kledingstuk echter, zeer onhandig. Met ontbloot bovenlichaam op het toilet zitten is niet prettig. Daarnaast ligt het kledingstuk op de vloer wat echter niet hygiënisch is.  Coldless heeft de oplossing van deze ergernissen!

Met de innovatie van Coldless wordt comfort geboden aan de onesie. Deze innovatie heeft de onesie de dimensie tot loungepak opgeleverd. Voor Coldless is niet alleen comfort maar zeker ook elegantie van belang. Met het duurzaamheidsaspect ligt deze kledinglijn in een hogere segment. Kortom, Coldless kenmerkt zich aan Comfort, Kwaliteit, Elegantie en Duurzaamheid.

Coldless onderscheidt zich van andere kledinglijnen door uitsluitend in Nederland te produceren/ vervaardigen van haar kledinglijn. Een echt Nederlands product!

 

 

Bekijk hier onze video’s